Wil je weten hoe Captuble je kan helpen meer uit je klanten te halen?
Laat je gegevens achter voor het plannen van een demo.

Wat je kunt verwachten met Captuble Marketing Automation

Captuble biedt je mogelijkheden om marketing automation te koppelen aan je eigen webshop. Er zijn integraties mogelijk met de meest gebruikte E-commerce platforms.

Abandoned Carts Oplossing

Mis geen enkele bestelling en herinner je klanten aan de producten die in de winkelwagen zijn achtergelaten. Stuur automatisch e-mails op basis van het door jou ingestelde voorwaarden. Verhoog de conversie in je webshop.

Real-time contact synchronisatie

Synchroniseer je klantgegevens in real-time. Het is mogelijk om je klantgegevens automatisch te synchroniseren met je marketing automation dashboard. Zet campagnes op die automatisch gericht zijn op voorgedefinieerde klantsegmenten.

Krachtige Campagnes

Het opzetten en afleveren van geautomatiseerde e-mails op basis van de interactie met de contactpersoon. Met slimme multichannel-campagnes krijg je betere resultaten en bespaar je kostbare marketingtijd.

Segmentatie

Creƫer contactsegmenten. Start met Captuble om geautomatiseerde marketing te activeren. Segmenteer je bezoekers automatisch en stuur ze gerichte e-mails op basis van bijvoorbeeld websitebezoek en interactie.

Vraag een demo aan